världens bästa ponny!

hittade en bild från senaste hopptävlingen (ett tag sedan), söötponiin<3

GRATTIS MICHELLE!

Grattis världens sötaste tjej! Du ska veta att du är helt underbar och jag älskar dig!
Ha världens bästa födelsedag! ♥♥ saknar dig!

saknar dig


The moment I met you
That moment I forgot about everything I've been through
Tell me how could that be, hey baby
Guess we both know
I'd follow you wherever you go


soool<3

Älskar sommaren, älskar vädret, älskar livet, allt är så underbart<3

Saknar dock vännerna, hemma i hudik :(
Klara, Lara, Felicia och Elin har nyss pkt hem, det har varit GRYMMA dagar! Badat i massor.

 

NI ÄR SÅ OTROLIGT GRYMMA!




eric saade

Igår kväll var vi på Eric Saade konsert i Bollnäs, å jävla bra det var! Fast det är väl mest utseendet man gillar, om man ska vara ärlig haha!
★★★★★★★
Imrogon kommer Lara, Klara, Elin, Felicia hit! Stannar två nätter. Sjuuuukt efterlängade dom är! <3

sämst uppdate, i knooow

lördag: Åkte in till Hudik, för att hälsa på Abbe och träffa alla goa stalltjejer! Gick med Michelle och Emelie när de skrittade ut i skogen :) sen hade vi fodring kl halv åtta, men var i stallet till typ halv nio, sen åkte jag och Michelle hem och fräscha till oss, sen cykla vi till Emelie och hon följde med oss på donken. Sen cykla vi runt ute, as mysigt! Jag och Michelle var halv tolv typ, sen sov hon hos mig, myspys!
söndag: Michelle väckte mig och vi drog till stallet, fick som sagt rida Abbe lite<3 Sen knäppte jag kort när Michelle och Emelie red, de bytte hästar, hihi! Sen cyklade jag hem och duschade, sen åkte vi till mammas kusin, som fyllde år, jag var med Ivan, Julia & Gustaav! ♥ Sen vidare till orbaden *suck* VILL HEEEM IGEN <3
Master och Michelle ♥
Emelie och Fabian ♥
Fabian
världens bästa ponny♥
oredigerad bild på Julia, 5 år för ett tag sedan

äntligen äntligen äntligen ♥

Äntligen fick jag rida lite på min bebis! Frågade Agnes (hon som hyr honom) när jag ändå var i hudik, på stallet för att hälsa på honom, om jag fick rida några varv på honom. Och det fick jag!
Han var inte speciellt stel eller så, lätt i handen och framåt! Dock när jag skulle sitta upp snurrade han runt mig hela tiden, men jag väntade och till slut stog han still! Sen när jag skrittade fram bara tjurade han ihop och bara stannade och la man på skänkeln backade han bara. Men då sa jag till honom bara så skärpte han sig sen. Märker han att man inte är bestämd tar han chansen, bus!
Under den lilla tid jag red honom gick det SUPER i alla fall, mitt lilla hjärta, lääängar efter att rida honom 5 dagar i veckan igen <3
we are the champions, my friend
we keep on fighting to the end♥






ÄNTLIGEN<3

äntligen ska jag få träffa Abbe! <3
Åker in till hudik för att sova på stallet med Michelle, och pussa i massor på min lilla bebii! Saknar honom så mycket.

visste ni?

saker du kanske inte visste om Abbe?
  • Innan han kom till ridskolan ägde Nicole Michaelsdotter (http://tvaponniiryttare.blogg.se) honom och de tävlade dressyr. De tävlade upp till regional LA:P1, dock akulle dom kommit mycket längre om han inte hade blivigt halt, under en lång tid. Ska be Nicole gästblogga, så får hon berätta om det, om ni vill? :) Innan nicole fick honom hade han aldrig blivit startad i dressyr (inte ens sett ett dressyrstaket)
  • Innan han kom till Nicole stog han hos Matilda Sparrenhök, som bara tävlade honom i hoppning. Han är startad i LA i hoppning (dock uteslutna) har vinster och placeringar i LC & plarering i LB (tror jag?)
  • Nicole hade honom som sällskapshäst först med sin nya tävlingshäst och red Abbe ut i skogen och så någon gång i veckan. Dock började han smita från hagen för han inte blev riden så ofta han tyckte han skulle bli riden, det var därför ridskolan fick låna honom, så han skulle bli riden oftare.
  • Han är väldigt tittig, och i början när jag red ut i skogen utan sällskap så stannade han och låtsades bli rädd för allting, ganska drygt när han stannade var tredje minut. Så därför började jag rida ut själv nästan hela tiden och om han stannade fick han stå tills han tröttnade sen gick vi igen. Så nu är det myycket bättre! :)
  • Han är väligt agressiv att hantera (med många, inte alla!) han hugger hotar med att sparka osv. Inte med mig längre! Men i början gjorde han det dock. Antagligen har det med hans bakrund att göra, att han har blivigt illa behandlad.
  • Han ÄLSKAR att vara ute i skogen (srecis som jag!) Han är så himla glad då!
  • Han är född 1998 (precis som jag!)
  • Han ÄLSKAR mat! det är livet.
  • Han är en gulbrun welsh på 1,27 m mkh ;)
  • Om han är minsta svetting eller blöt rullar han, såå sööt!

kunde inte hålla mig!

Är så otroligt bloggsugen och har lite ideér om vad jag ska skriva och så ;) Så nu är jag igång, vet dock inte hur mycket uppdateringen kommer sjunka och stiga haha!
komentera bra, så lovar jag grym uppdatering och massa inlägg. Kom gjärna med önskeinlägg!

ha  de  bäst

förlåt

Förlåt för att jag inte uppdaterar. Är i stugan och internet slutade funka, men nu funkar det igen (tack och lov).
Igår åkte min bästa vän Nicole hem, efter att ha varit här i 5 dagar. Har varit så himla roligt, vi har verkligen gjort allt kul man kan göra och tagit vara på att det är sommar. Badat i MASSOR! Helkonstigt att vi inte har gjort ett DUGG som har med hästar att göra. Men det kan vara ganska skönt ibland också :)

Men hörrni, förvänta er inte så mycket uppdatering från mig nu. Jag pallar inte blogga, och har ingenting interssant att komma med. Inget kul när jag inte rider någonting och sådär nu på nån vecka. Har redan börjat räkna ner till jag får rida Abbe igen, saknar så himla mycket att sitta där uppe på ryggen, åå :( bäbispojken. Tillbaka till saken;
Finns inget roligt att skriva, vill inte att ni ska tröttna på bloggen, för att jag kommer med så tråkiga saker. Bloggar då och då, när jag har något kul att komma med, men det går så segt att ladda upp bilder & sådär..

HA DET BÄÄST SÅ LÄNGE! njut av sommaren, det ska jag!

 



vitön

Sov ut länge idag, så himla härligt att få sova precis hur länge man vill! USCH, USCH, USCH på skolan, längat inte precis..
Idag gick i alla fall jag & pappa ner på stan och köpte sånt här mobilt bredband, sån här grej man stoppar i datorn så  man får internet. Jag kolla runt lite på stan också, men köpte inget. Sen åkte vi och åt donkenmat.
Nu är vi hos min moster och morbror som har stuga ute på havet, på en pytteliten ö typ. Sover här två nätter. Ganska lugnt och skönt faktiskt, behöver komma bort ibland, till ingenstans och göra allt och ingenting. Det är faktiskt inte så tråkigt, jag knäpper kort, sitter vid datorn (även om internet är SKITsegt), läser, fiskar, åker lite båt. Men jag längat efter min Abbe, hann inte åka upp till honom idag, min bebis! Men jag vet ju att han mår toppen, får bara gå i hagen och bli tjockis! Det förtjänar han, bebiisen<3
roligt inlägg känner jag! men det är ju alltid någonting :)
dröjer sååå lång tid att ladda upp bilder så bilder får ni när jag kommer hem, ok?
LOVE

tack <3

Tack till er som tar er tid att skriva så fint! Det värmer verkligen med komentarer som dessa! <3

förlåt för dålig uppdatering och sådäär.

torsdag: sov hemma hos Michelle och bara myste!
fredag: Barnvakt! Julia & Gustav kom, hade lite vattenkrig, hihi!
lördag: Stranden med ungarna, åkte och hälsade på Abbe <3 J & G åkte hem

i will stay whit you forever

Nu sitter jag bara och mår dåligt. Tänker på framtiden, hur det kommer att bli då. Allt har ett slut, men vårat kommer ta slut för fort och det började för sent. Alldeles för sent. Varför hittade vi inte varandra tidigare? När jag var yngre, hade kortare ben, då jag slapp grubbla på sånt här? Jag vet att jag inte är för lång, men jag vet, att jag kommer att bli. Och jag mår så himla dåligt över det. Det är så himla jobbigt att veta att snart, snart aldrig mer.
Aldrig mer flyta fram på banan, och verkligen känna i vissa moment "han lyssnar, han gör som jag säger, MED GLÄDJE" Ibland är det vekligen så det känns. Aldrig mer kasta oss fram i full galopp i skogen, känna att inget spelar någon roll, bara du&jag. Aldrig mer få känna känslan när du verkligen HOPPAR dom läskiga sakerna, även fast du är rädd för dem, det är lycka, du är lycka, VI är lycka. Och lyckliga tillsammans.
Allra värst kommer det vara att se dig med någon annnan
Jag försöker att inte tänka på det, och bara ta vara på den fina tiden vi har, men det är svårt. Så himla svårt, för att vara med dig gör det ännu svårare <3
Jag har funderat på att sluta, efter våran tid, jag har gjort och ska göra det jag vill göra, med dig, det går inte att hitta någon så bra som du. Jag vet inte riktigt om jag har så stort intresse för hästar igentligen. Det är DIG jag har intresse för.
jag vill helst inte ha komentarer det står typ "du får inte sluta" på. Jag slutar om jag känner för det. Men jag är värsta depp just nu, så det är nog antagligen därför jag har sånna här tankar. Eller jag vet inte..

ABBE, jag älskar dig på riktigt, det är ÄKTA. du är den allra bästa!!



Jag är sjukt ego jag vet, självisk men jag hatar att det är andra som har dig som älsklingshäst, känns bara som dom är ute för att ta dig ifrån mig. Helst ska dom inte ens röra vid dig. Det gör ont att se andra gulla med dig, och säga att dom älskar det fast dom inte ens gör det. På riktigt. Som jag. för ingen älskar dig mer än jag, INGENINGENINGEN. omöjligt.

vill vara med dig förevigt, vill att vi alltid ska vara tilsammans. Du är den bästa


Vi är inte närapå perfekt, vi har nyss börjat och vi kämpar på, i framgångar och motgångar, och vi utväcklas, och det bästa - vi gör det tilsammans.
Helt sjukt hur man kan tycka om någon. Jag lever i en dröm och jag har min drömponny. Allt är perfekt.
jag undrar så jag kan dö hur länge det varar.
vill vara liten för alltid











jordens vackraste varelse














våran allra först tävling, en klubbtävling:') underbara minnen även om de inte gick så braa men, hihi! gulliga minnen, vad mycket vi utväcklats sen dess, kolla formen lixom, där gick han till och med i form, till skillnad från andra delar av programmet, hihih!

detta var i början. hehehe, piiinsamt!


DEN KÄNSLAN<3





så fin och lyhörd som han var denna gång har han sldrig varit <3


min absoluta favoritbild på oss



























förlåt för jättemycket bilder, men jag har så många, som betyder så mycket♥






Michelle & Växit

tog några kort på Michelle och Växit. En ponny hon ska fortsätta rida i veckan :) supersöta! Gick jättebra för att vara första gången hon red honom!

min allra bästa vän

Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul 
And when you find me there you'll search no more 

Don't tell me it's not worth tryin' for 
You can't tell me it's not worth dyin' for 
You know it's true 
Everything I do - I do it for you

Look into your heart - you will find 
There's nothin' there to hide 
Take me as I am - take my life 
I would give it all - I would sacrifice 

Don't tell me it's not worth fightin' for 
I can't help it - there's nothin' I want more 
Ya know it's true 
Everything I do - I do it for you 

There's no love - like your love
And no other - could give more love 
There's nowhere - unless you're there 
All the time - all the way 

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for 
I can't help it - there's nothin' I want more 
I would fight for you - I'd lie for you 
Walk the wire for you - ya I'd die for you 

Ya know it's true 
Everything I do - I do it for you


rubrik

Hej, igår sov jag & syrran över hos hennes pappas stuga, myspys! La nät och fick hela 53 abborrar, 2 gäddor & en sik på bara 3 nät! storfiskare vi é!
Nu är jag med Michelle & vi sover här inatt, härligt! <3
har nyss varit & hälssa på ponnierna♥

LUCIFER

Här kommer bilderna jag lovade, dom på Lucifer, fina lilla killen! Nästan så jag fäste mig lite vid honom, så himla mysig! Han blev dock nte riden så ofta där då dottern som rider honom inte hade någon speciellt intresse. Han var aningen seg att rida, men ändå känslig för hjälperna. Dock orkade han inte bära upp sig i galoppen, men skritt och trav var han superfin! Fick beröm av hur fin han var när jag red honom, blev super glad!
här kommer lite bilder på sötaste<3


vill ni se mer? då får ni faktiskt bjuda på lite komentarer! :)

Myskväll med Ella

Sitter framför datorn med Ella och popcornen som snart är slut, inte så konstigt så mycket som vi svullar, hehe.

Tidigare idag har jag ridit Lusen barbacka på ängen barbacka i klänning och tagit superfina kort, skrittade dock bara, sen gick jag in & bytte om & red han ett tag i ridhuset, lite dressyraktigt, han var så duktig så, min lilla plutt! Kanske sista gången jag red honom idag, imorgon åker jag ju hem.. Hoppas verkligen våra vähar möts igen, han var så duktig!
blir inga bilder idag, internet är så segt, ni får en massa när jag kommer hem imorgon!
puss

HEJSAN

Idag har jag varit på hopptävling för ponnyer i Söderhamn. Kollade när Hanna hoppade och några från klubben, fotade lite också :)

Rider lite på en ponny medan jag är här i orbaden (stugan) nu, Lucifer heter han (dock kallas han Lusen, haha!) och står hos Sigrid Bergåkra. En welsh/shettis korsning, vit, super söt tycker jag och härlig att rida, ävem om han inte är väärldens dressyrelit, men.. Han passar mig perfekt! Dock igår jag Hanna, hennes lillasyster Ella och Sigrids barn Cecilia red gymkhana red jag barbacka och när jag drog på i galoppen bockade han av mig, haha! Det fick mig bara att gilla honom mer av någon anledning, att han har egen vilja lixom. Gillar honom verkligen! Har dock ingen bild :(  

Är fakstiskt ganska skönt tt bara mysa här ute i buschen nu, bara softa & chilla! hehe


MY LOVE  saknar dig


RSS 2.0