Hanna Stolpe

Nu åker jag ivägg till Hanna i stugan och stannar där tills lördag, härligt! Ska bada&sola hur mycket som helst! :)

HISSAR och DISSAR

HISS:
*till er som komenterar, ni är guldvärld!
*att de är sommarlov, kan de bli bättre?!
*en kamera, blir verkligen som ens bästa kompis, hihi!
*SOL & värmen, det är 32 grader ute, I SKUGGAN!
*min poni, finns alltid där och får mig på bra humör!
DISS:
*falska personer
*fästingar (är livrädd för dem, men har aldrig fått någon)
* andra småkryp (är till och med rädd för fjärilar)
* ni som inte kommenterar, ni får en fet diss!
* mat!för det mesta äckligt nu på sommaren glass ska det vara!
bjuder på en bild på mig och fina pollen<3

gårdagens fotografering @ stallet

Abbe mår så himla bra nu! Han får bara gå i en stooor hage dygnet runt med dom andra smågrabbarna! Han och Peppe har blivit bästisar, de hänger ihop hela tiden, de springer, äter och sover tillsammans, så himla gulligt!
du & ja, det bästa som har hänt <3
haha hur söt får man bli?! han flemar alltid när jag smörjer in mulen på honom, hihi :')
VERDI
PRINSEN & KECKE

pånihezt

Nu ska jag iväg till ponnyn min en stund, ska borsta honom & kanske ta en liten promenad, sen ska jag smörja mina saker och ta hem all tvätt!
random bild på oss♥ saknar redan att rida!!

dagens köp

gick på stadwn en stund med Lovisa, la undan lite kläder som Mamma kom & köpta till mig sen, wie!
Hittade ett par byxor som var nedsatta till 99:-
en grå tröja som var nedsatt till bara 30kr!
och så ett gult linne från med vit text för 149:-

oseriöst inlägg, tiiiep


chacha bloggen. eh tiiep med loviisahh nu' && vi hare fett awesome. Just nu skaja bahh chilla med livet & ta dagen som d kommer tyyyp,' AAh men, snaart så ska vi tiieph ner på stan & shoppa loss lxm ja0..
peace & love ;*
(BILDEN ÄR GAMMAL, HAHAHAHHA!)

joanna lisa margareta bergström forsling


casandra

Modell: Cassandra 7 år
Foto&Redigering: Joanna Forsling (ME)

Här får ni bilderna!

couse youre amazing just the way you are
klappar honom här!
tycker jag ser sjukt liten ut på bilden! typ åtta år, haha. Önskar nästan jag vore så liten, ibland..

sista gången..

...på över en månad :(
VÄRLDENS ALLRA BÄSTA PONNY, GE UPP FUCKER'S! MIN PONI ÄR FINAST AV ALLA, jag skryter inte, i mina ögon är han finare än allt!♥
min lilla cphezt♥ han dampa  typ sönder i början men sen blev han supermysig och var jättesnäll. Duktii
MEN ASSÅ JAHA? Laddade upp denhär bilden sen när ja ska ladda upp nästa kommer de fram nå text om att de misslyckades? cp skit. Ni får mer bilder imorgon om det funkar då!
LOVE

DAGENS OUTFIT, haha!



rubrik

Förlåt för att jag inte bloggat på länge, men har varit i stugan och firat midsommar, trodde det skulle bli jättetråkigt, men de blev faktiskt rätt så mysigt, om jag ska vara ärlig!
Igår (eftersom klockan är 00:40)  red jag ut i skogen på Abbe, lite lugnt joggande i alla gångarter, han var så mysig! Josse gick med, och imorgon ska hon fota när jag rider ut på honom. Sista gången på över en månad, som jag rider min lilla bebis :( Nu ska jag träna jättemycket markarbete med honom, att han ska stanna när jag stannar, trava när jag travar osv. Då han har noll respekt, eller, nja, han är bättre än förut i alla fall. Men har inte riktigt haft tid att ta tag i det, men nu jäklar!
random bild från i torsdags! jag har världens bästa ponny, ingen tvekan om saken!

me, myshelf & i

Är hemma hos Michelle nu & kör en sleep over här inatt! Om vi nu sover nåt, hihi!
Här kommer ett gäng biloder iaf från Michelles kamera (har inte sladden till min med mig)







du är bäst♥




bjuder på mer sen!

LOVE

tar en liten bloggpaus

..då jag känner att jag prioriterar andra, viktigare saker före just nu! Det är under en kortade tid max en vecka, det lovar jag! :) kanske lägger upp lite på bilddagboken (joannaforsling , heter jag där ) vi får se, tycker det är mycket enklare & så, inte så kul å blogga heller när ni aldrig komenterar :( runt 40 besökare idag, men bar aen endaste komentar & den går inte ens att godkänna, av någon anledning, weeird! Aja, om ni bättrar er med komentarer, kommer jag nog tillbaka tidigare! ;)
kramar på er alla

bilder del 2


smakprov från dagen del 1

Här kommer några utav bilderna Michelle knäppte med min kamera idag :)
jag har verkligen världens sötaste ponny!♥

Lite bilder från gårdagen

Kommer några bilder från igår när jag joggade av Abbe på banan, lite lätt bara, krävde inte så mycket av honom. Dock kändes han stel & inte speciellt sammarbetsvillig. Tränade på att han skulle få bjudning, få upp honom i formen (då han gjärna dyker)  och gå FRAM för skänkeln. Michelle som fotat (http://hudikteam.blogg.se) gav henne kameran & satte på auto bara, så inga inställningar eller nåt, därav kvalitén. Hon fotade bara när jag travade fram, sedan var hon tvungen att åka hem.
sitsen, blicken, händerna - jag vet! Svårt att tänka på det när man måste lägga all fokus på ponnyn. + att jag rider lätt på vissa :)
haha gulligt! fokus på ponii<3

NICOLE<3

Är hos min vän Nicole nu, efter att ha varit hos Abbe och trimmat lite på banan, han var så duktig! Som alltid, nu för tiden haha. Nej, men vi känner varandra bättre nu och jag vet hur jag ska rida honom! Btw så var det hon som ägde Abbe innan och jag lärde känna henne genom honom.
Ska snart ut och knäppa lite kort på hennes ponnyer, och senare i eftermiddag ska vi rida ut i skogen. 
Nicole och hennes tävlingsponny Starpower Magic :)
Nicole och Abbe 2009 ♥
Stig i vintras ♥

Allra finaste ponnyn♥

DUDUDUDUDUDUDUDU, bara du ♥

underbar dag♥

Wiho, vilken härlig dag! Åkte till Ponin min, ungefär vid elva någongång & fixade med honom. Satte på grejerna & red ut en sväg, han & ja, ba♥ Trodde han typ bara skulle stanna & vägra gå förbi saker, för han är ju så himla tittig. Men idag skötte han sig exemplariskt, de blir bara bättre & bättre! Red lite enkla dressyrövningar ute i skogen också, mkt övergångar och varierade att ha honom låg & lite högre. Sen var han lite pigg, men de gillar ja. Tog vara på det och red i jätte, jätte samlad trav för att sedan länga och guud vad han längde på, dukti poni! Sen gjorde jag halt och jag kände hur han väntade på mig innan han skulle börja gå, så jag gjorde en halvhalt och la till galoppskänkeln och han FLÖG bokstavligen, galopperade i kort & samlat galopp och tränade på att få att få upp han i uppförsbacke och inte krulla ihop sig, vilket han gjärna gör. Sedan gjorde vi lite flyttningar och så, och han var grym! Han har aldrig lyssnat så bra ute i skogen. Dock tog vi det ganska lugnt .
Sedan cyklade jag hem och gjorde mig i ordning för att åka ner på staden med Elin & Nalli, Vendela var också med oss en stund :) Sen träffa vi Jossan & Lovisa och tror ni inte nå killar i nån bil åker förbi oss & häller vatten på oss? Sen åkte Jossan & Lovisa, och då följde dom efter mig, Elin & Nalli och hällde vatten på oss typ 5 gånger? :s Haha, weeeird! Sen åkte Elin hem & då var jag med Nalli & Klara en stund, häärlig dag!
Jag och Elin ♥
Jag och Nalli :)

glöm inte

glöm inte bort att IP numret sparas när ni komenterar, och det är superenkelt att spåra! Vissa som tydligen inte visste det med tanke på den spydiga komentaren jag fick nyss. (dock godkände jag den inte) Så tänk på det nästa gång du komenterar, du som är så feg att du är anonym, snacka om avundsjuk. Synd att jag inte tar åt mig bara ;)
________________________________________________________________________________________________
vi föralltid<3

soft & slapp, bah!

Idag har/ska jag bara ta det lugnt, och jag måste inte göra någonting. Sov ut till över 10, inte ofta jag gör det. Sen åt jag frukost i lugn och ro, och bara njöt av att vara ensam hemma. Så mysigt. Sen har jag bakat lite och kollat på massa filmer. Ska iväg till Abbe en liten sväng för att borsta bara, senare ikväll. Orkade inte hjälpa till på lägret idag, taggar inför nästa vecka istället :) Imorgon ska Abbe ridas ute i skogen, för att klättra i backar, och galoppera sakta, men i långa sträckor. Måste träna kondisen, så han inte tappar den nu när han går på bete dygnet runt. Gårdagens träning gick rätt okej iaf, super till en början, red för Nicole (Abbes förra ägare & min bästa vän) och tränade mycket på att ha honom i jättekort trav, nästa skritt och sen länga så mycket det bara gick, tycker han skötte sig jättebra! Sen tränade vi lite förvänd galopp, men Abbe missförstod nog, och han bytte men frambenen men ej med bakbenen, haha så söt, han försöker i alla fall!
♥jag och finaste, för en vecka sen kanske? lägg märke till vår fina outfit, haha!

NEJ NU JÄVLAR!

.. ska jag börja uppdatera. Eller förresten. Skjuter upp det till imorgon......

bjuder på nån random bild


when love takes over


HEJ

Nu har jag startat blogg igen, blev sugen, men vi får se hur länge det håller och om jag orkar uppdatera. Men om jag nu tänker göra det tänker jag göra det regelbundet, och så ofta jag hinner!
bjuder på en bild på mig :)
Jag vet att bloggen är ful som jag vet inte vad, men det är bar atillfälligt, tills jag fixat en ny design :)

RSS 2.0